Tysnes Kommune - Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781.. Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger. It is located in the traditional district of sunnhordland. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune.

Mot vest lå øykommunen austevoll. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter. Manntalet for tysnes kommune vert lagt ut til offentleg ettersyn frå 12.

Tysnes Wikipedia
Tysnes Wikipedia from upload.wikimedia.org
Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune. Juli til og med valdagen. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. Mot vest lå øykommunen austevoll. Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter.

Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh.

Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune. Mot vest lå øykommunen austevoll. Juli til og med valdagen. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. Manntalet for tysnes kommune vert lagt ut til offentleg ettersyn frå 12. Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh. It is located in the traditional district of sunnhordland. Over sund og fjorder kommer en i nordøst til tysnes, i øst til kvinnherad, i sør over bømlafjorden til sveio og i vest til bømlo. Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger.

Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter. Juli til og med valdagen. Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell. It is located in the traditional district of sunnhordland.

Tysnes Kommune Tysnesingen
Tysnes Kommune Tysnesingen from tysnesingen.no
Mot vest lå øykommunen austevoll. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter. Manntalet for tysnes kommune vert lagt ut til offentleg ettersyn frå 12. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune. Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell.

It is located in the traditional district of sunnhordland.

Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. Mot vest lå øykommunen austevoll. Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh. Juli til og med valdagen. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune. Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Manntalet for tysnes kommune vert lagt ut til offentleg ettersyn frå 12. Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter. It is located in the traditional district of sunnhordland. Over sund og fjorder kommer en i nordøst til tysnes, i øst til kvinnherad, i sør over bømlafjorden til sveio og i vest til bømlo.

Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger. Over sund og fjorder kommer en i nordøst til tysnes, i øst til kvinnherad, i sør over bømlafjorden til sveio og i vest til bømlo. Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh. Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune.

Tysnes Wikipedia
Tysnes Wikipedia from upload.wikimedia.org
Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Mot vest lå øykommunen austevoll. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. It is located in the traditional district of sunnhordland. Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh.

Mot vest lå øykommunen austevoll.

Kommunen grenset i nord til bergen og samnanger. Den høyeste toppen er mehammarsåta på 749 moh., mens den mest kjente er kattnakken, som ligger 734 moh. It is located in the traditional district of sunnhordland. Manntalet for tysnes kommune vert lagt ut til offentleg ettersyn frå 12. I øst, på den andre siden av fusafjorden, fusa kommune, og sør for bjørnafjorden var tysnes kommune. Stord har bare fastlandsgrense til fitjar kommune. Tysnes is a municipality in vestland county, norway. Mot vest lå øykommunen austevoll. Over sund og fjorder kommer en i nordøst til tysnes, i øst til kvinnherad, i sør over bømlafjorden til sveio og i vest til bømlo. Nordøst i kommunen er det flere høye fjell. Aurland is the 292nd most populous municipality in norway with a population of 1,781. Os var en kommune i tidligere hordaland fylke med osøyro som kommunesenter. Juli til og med valdagen.

Manntalet for tysnes kommune vert lagt ut til offentleg ettersyn frå 12 tysnes. It is located in the traditional district of sunnhordland.